Hemsidan publicerad

Nu är hemsidan publicerad på www.haldin.net. Då man bygger upp ett företag från grunden är hemsidans publiceringsdatum magiskt. Lika magiskt som att flytta in i ett nytt kontor eller att signa det första kontraktet med en kund. Hemsidan är det virtuella hemmet, en ögonblicksbild av var tanken befinner sig just nu. Tankar och visioner, i grund och botten är det ju dem som avgör hur det sen kommer att gå. Det som skiljer drömmaren från visionären är väl förmågan att manifestera tanken. Därför är hemsidans publiceringsdatum så intressant. Det är ju trots allt det första beviset på en dröm som fått konturer och är synlig för ögat.

Jag vill tacka den underbara grafikern Rikard Lassenius för arbetet med företagets visulla helhet. Vi har ett långt samarbete bakom oss och kommer att fortsätta att ha det i framtiden också. Rikard är mannen bakom animationerna till Upptäck Indien/ Discover India. Programmen finns på youtube för den som orkar söka. Just i dag så är det faktiskt premiär på dansk tv för Upptäck Indien. Om två timmar kör den åttadelade serien i gång. Hoppas att många tittar och tar tillvara möjligheten att drömma sig bort från snö och kyla till ett magiskt och förtrollande Indien.