Allt eller ingetAll or nothing

Längd: 30 minuter

Manus och regi: Joakim Haldin

Producerat för: YLE / 2006

Visat på: YLE /  FST5

Allt eller inget handla om drömmar och vad som krävs för att de skall gå i uppfyllelse. Under ett års tid följer vi Robert och Annika som startat egen fima. Under djupaste lågkonjunktur kämpar de för att lansera sitt företag.
De säljer sin lägenhet och flyttar in i en liten etta på 25 kvadrat. Där bygger de upp sitt företag samtidigt som de värnar sitt förhållande. Företagsidéen är att bygga en ny form av social communiy på webben.
Allt eller inget är en film om entreprenörskap och mod. Dokumentärfilmen producerades år 2008-2009 för YLE/FST5.

Duration: 30 minutes

Script/ Director: Joakim Haldin

Produced for: YLE / 2006

Broadcasted by: YLE /  FST5

This documentary is about the sacrifices you need to do in order for your dreams to come true. During one year we follow Annika and Robert starting up their own company. They live togheter, but are also both business partners and engaged. What will happen to the company during the economic regression? What will happen to Annikas and Roberts relationship?

All or nothing is a film about courage, sacrifice, rewards and dreams.