På Luffen: NordenVagabond’s Nordic

Längd: 8 x 25 minuter

Programledare: Joakim Haldin  & Mikaela Sonck

Regi/ produktion: Joakim Haldin

Producerat för: YLE / 2006

Visat på: YLE / FST5, SVT,  NRK, DR, RUV

På Luffen är vårt eget TV-format och på basen av det har vi producerat fyra tv-serier for nordisk Public Service. I På Luffen: Norden tar Joakim Haldin och Sonja Kailassaari med tittarna på en upptäcktsresa genom alla fem nordiska länder: Finland, Sverige, Norge, Danmark och Island. På Luffen Norden är vår tredje reseserie och producerades år 2006.

Avsikten med programserien har varit att öka intresset för våra nordiska grannländer. Även i Norden kan resan bli ett äventyr. På Luffen Norden har sänts på YLE, SVT, DR och RUV. Senaste sändningen var sommaren 2010 i Finland.

Duration: 8 x 25 minutes

Presenters: Joakim Haldin  & Mikaela Sonck

Producer: Joakim Haldin

Produced for: YLE / 2006

Broadcasted by: YLE / FST5, SVT,  NRK, DR, RUV

Vagabond´s X is our own TV-format and based on this format we have produced four tv-serials for Nordic Public Service channels. Vagabond´s Nordic is our third travel series. In july 2006 Joakim Haldin, Sonja Kailassaari and Marcel Pazman were travelling through Finland, Sweden, Norway, Denmark and Iceland.

The aim with this TV-serial was to make people more interested in our Nordic neighbours. Even a tour in The Nordics can become an exciting and adventorous tour.

The TV-serial has been broadcasted at YLE, SVT, DR and RUV. The latest re-run was in Finland during the summer of 2010.